Menderez është çmendurisht i dashuruar me Lejlën, por jeta e tij është një ankth. Premtimit ndaj vëllait të tij ai nuk mund ti qëndrojë më besnik… sekretet dhe jeta e dyfishtë e kanë lodhur por ai nuk mund të heqë dorë nga Lejla: vajza e luleve!

Cila është më e fortë dhe më e drejtë: dashuria apo fjala e dhënë? Cilën do të zgjedhë Menderez?

“PREMTIMI” , një tjetër ekskluzivitet i TRING!