Nën peshën e varfërisë një nënë me 6 fëmijët e saj, detyrohet të shpërngulet në Stamboll. Ata lënë pas ëndrrat dhe shpresat që të mbijetojnë në një qytet të madh. Drama njerëzore të shkaktuara nga varfëria dhe diskriminimi, si dhe një histori dashurie që shkatërron gjithçka. Çfarë ndodh në periferi të një metropoli me një familje që lufton për mbijetesë? 

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 16:10 në Kanal D Drama!