Nurani besonte se një ditë do të shkonte larg me të dashurin e saj dhe se do të jetonin të lumtur dashurinë e tyre, por befas zbuloi se ai e tradhtonte. Ndërkohë, para syve të saj u shfaq një tjetër mundësi. Në Adana kishte ardhur të për xhiruar një film një prej regjisorëve më të famshëm të kohës, i cili i ofroi asaj famën. Kur e kanë prerë në besë atë të cilëve u besonte, a do ta paguajë ajo çmimin e suksesit?


“Rruga e gabuar”, premierë absolute, nga data 9 maj, në Kanal D Drama.