Ëndrra më e madhe e Ëjkysë është të bëhet një stiliste e suksesshme. Ajo jeton në një lagje të shtresës së mesme me të ëmën dhe vëllanë e saj të vogël. Ajo është e dashuruar me vëllanë e shoqes së saj të ngushtë, Burxhunë. Megjithatë, Mete nuk e ka kuptuar ende këtë dhe bie në dashuri me Shejmën. Ëjkyja njihet rastësisht me ortakun e Metes, Ajazin, i cili është një djalosh shumë i pashëmdhe i lakmuar nga femrat. Ajazi bën çmos për t’ulidhur me Ëjkynë, por a do t’ia dale mbanë?