Fikret Karakaja, një burrë në moshë, ndër më të pasurit dhe më të fuqishmit e Kapadokjas, dëshiron të martohet me një vajzë të re dhe të bukur, Zyhrenë. Zyhrenë e sjellin nga Nideja në rezidencën e tij, për dasmën. Në këtë kohë, rruga e saj ndërthuret me atë të Seitit, një mjeshtër guri, që njihet për trimërinë e tij. Edhe pse ata duhet të rrinë larg njëri-tjetrit, si zjarri dhe uji, mes Seitit dhe Zyhresë nis një dashuri pasionante dhe e magjishme. Por dashuria e tyre djeg, shkatërron e shkrumbon çdo gjë që prek.

Çdo të shtunë & të diel, ora 20:00 në 3Plus!