Tri burra të verbuar nga etja për hakmarrje. Tri gra që kryqëzohen në rrugën e tyre, ndoshta për të ndryshuar gjithçka, në një betejë të ashpër mes dashurisë dhe urrejtjes.

Nga e hëna në të premte në orën 16:00 në kanalin Tring Novelas.