Vera kalohet më bukur
me Tring!

më shumë

Summertime

Tring Comedy kthehet në Tring Summertime!

I vetmi kanal me prodhimet më të mira kinematografike kushtuar verës. Në programacionin e përditshëm përfshihet një koleksion unik filmash argëtues, kryesisht komedi romancë, xhiruar në sfondet më të bukura verore.

Përveç rubrikave javore Hot Beach Bodies dhe Tropical Sets udhëtimi në bordin e Tring Summertime do t’ju sjell edhe filmat më të bukur veror të 20 viteve të fundit nga kinemaja amerikane dhe europiane dhe aktorët më të mirë të këtyre viteve.