Gëzoni si fëmijët

35 kanale për argëtim pa limit për të gjithë familjen

Përjetoni emocionet e vërteta

55 kanale për të apasionuarit pas sportit, filmave dhe serialeve të fundit

START

EXTRA

PAKETAT

Ofrojmë atë që ju dëshironi

Abonohu në paketën që ju përshtatet më shumë duke filluar nga 990 lekë/muaj

Pajisjet

Ky është dekoderi juaj

Dekoderi HD S2 vjen në cilësinë më të lartë të transmetimit.
Gjithçka në formatin MPEG 4

më shumë
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Sport
Sport
Seriale
Seriale
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Dokumentarë
Dokumentarë
Lifestyle
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Muzikë
Muzikë
Muzikë
Muzikë
Adult
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Sport
Sport
Sport
Sport
Sport
Sport
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Dokumentarë
Dokumentarë
Dokumentarë
Lifestyle
Lifestyle
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Muzikë
Muzikë
Muzikë
Muzikë
Muzikë
Adult
Adult
Adult