Jepini ngjyra ekranit tuaj

Mirëprisni në shtëpinë tuaj personazhet më të dashur të fëmijëve

Mirëprisni në shtëpinë tuaj personazhet më të dashur të fëmijëve

Tejkaloni limitet

Zbuloni horizonte të reja dhe prekni një botë të re

Zbuloni horizonte të reja dhe prekni një botë të re

START

EXTRA

PAKETAT

Zgjedhja është në dorën tuaj

Zgjidhni paketën që i përmbush shijet dhe preferencat tuaja

Pajisjet

Kanalet kombëtare falas

Vetëm me dekoderin HD DVB-T2 ju do të mund të shihni të gjitha kanalet kombëtare falas

më shumë
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Sport
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Dokumentarë
Dokumentarë
Lifestyle
Lajme
Lajme
Gjeneraliste
Muzikë
Adult
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Sport
Sport
Sport
Sport
Sport
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Dokumentarë
Dokumentarë
Lifestyle
Lajme
Gjeneraliste
Muzikë
Adult