Une jam Frenki

Ajo është Frenki,objektivi ynë. Një çip i ri do të ndryshojë gjithçka.Një memorie e re do t’i hapë dyert miqësive të reja.Rreziqe dhe plane të reja,këto dhe shumë të tjera do të na shoqërojnë gjatë sezonit të dyte. “Unë jam Frenki”

E hënë- e premte, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring