Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Olio dhe Stelo

Pas 16 vitesh sukses në kinema, dy legjendat e humorit, Olio dhe Stelio nuk shkojnë më si më pare me njëri – tjetrin duke vënë në rrezik miqësinë e tyre…por çifti i humorit do t’i mbijetojë çdo gjëje.

E martë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring