Living udhëtime

"Prisni biletën" për të udhëtuar me Living në vendet më fantastike rreth globit. Njihemi me tradita të pazakonta, lifestyle, peizazhe mbresëlënëse, shëtitje dhe receta të shijshme. Nga e hëna në të premte ora

E hënë - e premte, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring