Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Vëllezërit sisters

Dy vëllezër, Çarli dhe Eli punojnë së bashku, por jo gjithmonë shkojnë mirë me njëri – tjetrin. Ata paguhen nga një komandë ushtarake për të eleminuar armiqtë në mënyrë të shpejtë dhe efikase Ndërkohë që puna e fundit i vë përpara një sfide të re me përballje të forta, jo gjithçka shkon sipas parashikimeve.

E enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring