Unë jam një kafshë

Vogëlushët i duan kafshët. Dhe duan të dine gjithcka per ta. Ndaj mënyra më e mirë është duke ua prezantuar. Një nga një!.Një cikël ku femijet do të marin njohuritë më të spikatura për secilën kafshë

Çdo ditë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring