Artist Tak Fak

Pas suksesit të 5 sezoneve,ky sezon i ri vjen më shume surpriza dhe me një format ndryshe.Së bashku me xhaxhi piktorin, të ftuar do të kemi dhe 4 fëmijë të cilet do të pikturojnë, por edhe të bëjnë art me objektet më të thjeshta të jetës së përditshme.Fëmijët do të eksplorojnë krijimtarinë dhe talentin e tyre duke krijuar vepra artistike që do t’iu gëzojnë.

Çdo të shtunë, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring