Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Qengji vogël

Edhe pse të vegjël disa janë heronj ,ashtu si shoku ynë gazmor,plot jetë dhe superaktiv.Qengji i vogel me miqtë e tij plot situata të bukura dhe komike vjen çdo ditë në Tring Tring

Çdo ditë, ora:14:50, në


Programacioni sonte në Tring