Kung Fu Dino

Panteologu Edgar zbulon katër dinozaurë, luftëtarë të arteve antike marciale, në bodrumin e muzeut ku punonte. Ai zbulon gjithashtu se ata sapo janë shkrirë nga ngrirja 60 milion vjeçare. Por, nuk janë të vetmit. Bashkë me ta është shkrirë Skor dhe vëllai i tij, kundërshtarë të ligj dhe armiq të betuar të tyre dhe të së mires.

Çdo ditë, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring