Ajnshtajni

Fituesi i çmimit Oskar Geoffrey Rush vjen si një nga mendjet më të ndritura të shekullit XX: Albert Ajnshtajni. Një portret origjinal dhe imponues, që përveçse na jep rrugën dreri në arritjen e famës botërore të shkencëtarit, fokusohet edhe në aspektin më intim të njeriut, duke sjellë në dritë brishtësinë, konceptet novatore edhe në marrëdhëniet e dashurisë, rebelimin e të rinjve dhe persekutimin anti-semitik..

Çdo të shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring