Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

My Living

My Living", është momenti i vetëm televiziv, ku tregohet life-stili shqiptar me të gjitha tendencat e tij; modë, dizajn, ushqim, sport, fashion etj. Pika më e fortë e « My Living», janë ekspertët e lifestil-it shqiptar të cilët ofrojnë ide dhe një guidë miqësore të realizushme për këdo. Moderator: Brunilda Lahe, Arjon Muça

E shtunë, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring