Gra të vogla

Filmi ka në qendër të tij jetën e motrave Març, të cilat rriten nga e ëma, pasi i ati niset në luftë. Por historia narratohet nga Xho Març, një vajzë që aspiron të bëhet shkrimtare dhe që nuk bën dot kompromis me rregullat dhe normat e kohës.

17 Tetor, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring