Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Një fëmijë mbi shtëpinë e bardhe

Një ish-boksier bëhet agjent i Shërbimit Sekret ne shtëpinë e bardhë, ai caktohet si mbrojtës i djalit 13 -vjeçar të Presidentit, i cili nuk ka asnjë lloj simpatije për truprojën e vet dhe vendos t’ia bëjë jetën të vështirë .Por cfare roli do te luaje profesioni i boksierit?

E premte, ora:20:30, në


Programacioni sonte në Tring