Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Uitni

Një dokumentar mbi jetën e mbretëreshës së muzikës pop, Whitney Houston, e cila shënoi rekord botëror si artistja femër me më shumë çmime e të gjitha kohërave. Me një zë unik që e bëri të famshme në mbarë botën, por me një jetë private mjaft të trazuar, diva e muzikës pop vjen në këtë dokumentar përmes kujtimeve dhe rrëfimeve të familjarëve dhe personazheve të artit që patën fatin të punonin me të.

E hënë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring