Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Vajza e faraonit

Një nga sukseset më të mëdha të kohëve moderne të trupës së baletit të Bolshoit është padyshim baleti «Vajza e faraonit» me koreografi të Pierre Lacotte dhe muzikë nga Cesare Pugni, premiera e të cilit daton që në vitin 1862 si prodhim i koreografit të mirënjohur Marius Petipa. «Vajza e faraonit» ka në qendër të drejtën e gruas për të qenë e lirë në dashuri dhe ky mesazh përcillet në këtë balet përmes një aventure të mbinatyrshme në një prej piramidave egjiptiane.

E enjte, ora:22:30, në


Programacioni sonte në Tring