Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Shkëlzen Doli

Shkëlzen Doli është një prej instrumentistëve më të shquar shqiptarë në arenën ndërkombëtare. Për violinistin virtuoz muzika popullore, arti i popullit të tij, mbetet një burim frymëzimi e pasioni, ndaj ky koncert, në të cilin ai interpreton perlat e muzikës popullore shqiptare me Ansamblin e Këngëve dhe Valleve Popullore, është për të një ëndërr e fëmijërisë e kthyer në realitet.

E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring