Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Një ëndërr për jetën

Ky është një rrëfim i këndshëm për atë periudhë të jetës së autorit J. M. Barrie, ngjarjet e së cilës do të shërbenin si bazë për krijimin e veprës klasike për fëmijë «Piter Pan». I bazuar në ngjarje të vërteta mbi njeriun që zgjoi fantazinë botërore, filmi tregon mbi marrëdhënien platonike të shkrimtarit me Silvian si dhe për miqësinë me katër djemtë e saj, të cilët e frymëzuan për të krijuar personazhin ikonë të Piter Panit.

E diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring