Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Pianisti

Kjo është historia e vërtetë e pianistit çifut polak Vladislav Spilman, i cili vuan torturat e nazistëve mbi popullësinë e tij. Familja e tij merret dhe dërgohet në kampet e tmerrshme naziste, ndërkohë që pianisti shpëton dhe jeton në rrënoja jashtë qytetit të Varshavës.

E diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring