Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Silvia

Në vitin 1956 poetja amerikane ambicioze Silvia Plath takohet me poetin Edward Ted Hughes në universitetin «Cambrige» ku ajo studion. E magjepsur pas punës së tij, Silvia dashurohet me të. Edhe ai dashurohet me të dhe vendosin të martohen. Silvia mëson se edhe të tjerët janë të magjepsur pas bashkëshortit të saj për shkak të pamjes së tij, karizmës famës dhe suksesit. Ajo gjithashtu dyshon se ai e tradhton vazhdimisht. Të dyja këto gjëra ndikojnë në gjendjen e brishtë emocionale të Silvias.

E diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring