Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

E vërteta e historisë së Herri Kebert

Pas zbulimit të një varri të vjetër në kopshtin e një profesori të nderuar, ai arrestohet i dyshuar për vrasjen e një vajze të re që u zhduk në zonë disa dekada më parë. Një ish-nxënës i tij synon t’a ndihmojë mentorin e tij duke u përpjekur të provojë pafajësinë e tij. Një kërkesë e vështirë duke pasur parasysh se vajza ishte varrosur në oborrin e tij dhe ai kishte një debulesë për të.

Çdo të mërkurë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring