Kuzhina e dhjetorit

Edhe në keto ditë festash amvisat tona nuk do të jenë vetëm. Shefat e shtëpisë Living janë çdo ditë të pranishëm me idetë dhe recetat e tyre për t'ju inspiruar me pjata të ndryshme festive. Kuzhina juaj do të shndërrohet në një laborator aromash, shijesh dhe pjatash elegante.

E hënë - e premte, ora:19:10, në


Programacioni sonte në Tring