Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Mbretëritë e valëve

Kodi do të ndërmarrë një aventurë të re bashkë me ekipin e serfit më të famshëm .Ata së bashku, do shkojnë në një vënd tepër misterioz dhe shumë të rrezikshëm për të bërë sërf, ku thuhet se dallgët janë të mëdha sa një mal dhe nga më të rrezikshmet në të gjithë botën.Përjetoni dhe ju aventurën e serfit më të bukur.

E diel, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring