Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Mos ma lësho dorën

Azra, është një vajzë që ëndërron të bëhet një shefe kuzhine njësoj si ati dhe për t'ia dalë mbanë, po kryen studimet e saj në Amerikë. Një rastësi e çuditshme do të ndodhë në aeroport, ku ajo merr gabimisht çantën e Xhenkut. Djaloshi i pashëm sapo është përjashtuar nga universiteti i tij në Amerikë dhe po përpiqet të zgjedhë rrugën e tij në jetë. Jeta e Azrës do të ndryshojë kryekëput kur babai i saj vdes në një zjarr duke e lënë të vetme atë dhe vëllanë e saj me njerkën lakmitare.

E hënë - e premte, ora:20:10, në


Programacioni sonte në Tring