Zonjat e familjes Bravo

Historia e Valentina Bravos dhe tri vajzave të saj. Ato janë të pasura dhe privilegjuara, por krejt papritur do të gjenden në vështirësi pas vdekjes së patriarkut të familjes. Kur të mësojnë se kryefamiljari ka lënë pas një borxh shumë të madh, ato do të lënë mënjanë krenarinë dhe me guxim do të menaxhojnë një biznes të ri, një klub nate për femra. Zonjat e familjes Bravo do të punojnë përditë me një grup stiptistësh meshkuj dhe do të luftojnë çdo paragjykim në betejën për mbijetesë. Përgjatë këtij rrugëtimi, ato do të zbulojnë rëndësinë e pavarësisë, do të njohin më mirë veten dhe do të gjejnë dashurinë.

E hënë - e premte, ora:18:30, në


Programacioni sonte në Tring