Nusja nga Stambolli

Syreja, një vajzë e re dhe e bukur, e cila është rritur pa prindërit e saj, bie në dashuri me Farukun, një biznesmen të pasur dhe shumë karizmatik. Faruku është një burrë i përkushtuar ndaj familjes dhe ndjekës i traditave, përpos pamjes së tij mjaft moderne. Një betejë e gjatë e pret Syrejanë, pasi përballet me vjehrrën e saj, Esmanë, në rezidencën e madhe që për 400 vjet me radhë kishte ruajtur shkëlqimin e madhështinë. E pakënaqur nga lidhja e të birit, Farukut, Esmaja do të bëjë çmos për t’i ndarë ata të dy. Një dramë plot intriga, vuajtje, por edhe çiltërsi.

E hënë - e premte, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring