Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Apartamenti 2XL

Një format origjinal i cili nuk ndalet duke argëtuar dhe surprizuar shqiptarët, ku aktorët nuk kanë skripte apo një skenar të parashkruar, e vetmja gjë që ata njohin mirë është pikënisja e historisë, dhe gjithçka vjen më pas është improvizim nga ana e tyre.

Çdo të mërkurë, ora:21:30, në


Programacioni sonte në Tring