Mega Makineritë

Mega makineritë zbërthen sekretet e gjigantëve të tokës, detit dhe ajrit, siç janë trenat e shpejtësisë së lartë, avionët e mallrave e kështu me radhë. Ky cikël futet në bredësi të makinerive për të zbuluar si u ndërtuan, si funksionojnë e shumë të tjera.

Çdo të hënë, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring