Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Historia e Delfinit Berni

Fëmijët e familjes Rajan luftojnë për të mbrojtur mikun e tyre, delfinin Berni, që të bashkohet me familjen e tij dhe të mos i shkatërrohet shtëpia ku jeton. A mundet dashuria e tyre të ndalojë zhvilluesit, dhe të ribashkojnë Berniën me të dashurit e tij?

E premte, ora:20:30, në


Programacioni sonte në Tring