Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Ekspertët detarë

Blue Zoo është një dokumentar i cili na njef më nga afër me kafshët e detit.Një grup adoleshentesh te apasionuar rreth kafshëve detare do te na tregojnë per 6 jave se si i tranojne ,te fshehtat dhe pasionet e punës me kafshët e detit,duke udhetuar nga Irlanda dhe Australia.

E shtunë - e diel, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring