Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Rikthimi i Meri Popins

Rikthimi i Meri Popins(bazuar ne serine e filmave Mary Poppins)hap rrubriken e re ne kanalin Tip Tv .Bashkë me Mary Poppins(Emily Blunt ),Meryl Streep, Colin Firth, dhe shumë aventura, vijnë përsëri mbas shume vitesh.Pas vizitës së saj të parë, dadoja magjike rikthehet për të ndihmuar të afërmit e Banks dhe fëmijët e Michael, për të kaluar situatën e vështirë në të cilën ndodhen. Nëpërmjet aftësive unike magjike të saj, dhe me ndihmën e mikut të saj, ajo ndihmon familjen të rizbulojë gëzimin e humbur në jetën e tyre.Ai ka grumbulluar 349 milionë dollarë në mbarë botën ka marrë përshtypje pozitive nga kritikët, të cilët vlerësuan muziken, numrat muzikorë, dizajnin e kostumeve, vlerat e prodhimit, pamjet dhe ndjenjën e nostalgjisë.

E shtunë, ora:20:30, në


Programacioni sonte në Tring