Të vërtetat e pathëna

Grace (Nicole Kidman) dhe Jonathan Fraser (Hugh Grant) të cilët po jetojnë një jetë të. Por brenda natës një humnerë hapet në jetën e tyre: një vdekje e dhunshme dhe një zinxhir zbulimesh të tmerrshme. E gjendur në mes të një skandali publik që sa vjen e zmadhohet ajo do të duhet të shkatërojë jetën e saj dhe të krijojë një të re.

Çdo të mërkurë, ora:21:45, në


Programacioni sonte në Tring