Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Arrethyesi dhe katër mbretëritë

Nga Disney vjen filmi i bazuar ne përrallën boterore Arrethyesi. Nëna e Klares i lë asaj një dhuratë misterioze.Dëshira e Klares ishte të gjente çelsin për të hapur kutinë e çmuar nga nëna. Ai çelës e çon atë në një botë paralele ,magjike ,të çuditshme dhe misterioze ku do të takojë shpëtimtarin e saj arrëthyesin dhe shumë ushtarë prej xhenxhefili si dhe një ushtri minjsh.Perjetoni boten e kësaj përralle.

E shtunë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring