Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Kirbi

Dhjetëra mijëra vjet më parë, një krijesë e tmerrshme dhe ushtria e tij e përbindëshave nisën luftën për të pushtuar universin. Qindra planete u shkatërruan. Të gjithë ata që provuan t’i viheshin kundër, nuk ia dolën dot. Sipas legjendës, vetëm një mund ta mposhte atë, Kirbi! Ai është rrumbullak, rozë dhe thjesht…një vogëlush. Por ai është i vetmi që mund të fitojë kundër tyre.

Çdo ditë, ora:19:35, në


Programacioni sonte në Tring