Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Hapshu

Hapshu është një vajzë e dashur dhe kureshtare. Ajo zbulon çdo ditë gjëra të reja bashkë me miqtë e saj të ngushtë, Meli, Bëzin dhe Takatukën. Një serial që ju vjen në ndihmë parashkollorëve për të mësuar gjëra të panjohura dhe për të krijuar miq të rinj.

Çdo ditë, ora:14:30, në


Programacioni sonte në Tring