Të zhdukurat

Dy vajza adoleshente zhduken pa lënë gjurmë nga një festë. Nora, nëna e njërës prej tyre, së bashku me policinë, nisin menjëherë kërkimet. Teksa ditët kalojnë pa asnjë lajm, të gjithë i druhen më së keqes. Në garë me kohën, në dritë fillojnë të dalin dinamikat e dyshimta të asaj nate, si dhe të vërteta e sekrete tronditëse, të kamufluara në jetën në dukje të qetë e monotone të një qyteze provinciale.

E hënë - e premte, ora:18:30, në


Programacioni sonte në Tring