Adams Shëruesi

Historia e një njeriu hero, Hanter “Shëruesi” Adams, i cili ishte i vendosur për t’u bërë mjek, sepse donte që të ndihmonte njerëzit. Energjinë, humorin dhe patosin e tij, ai ua përçon edhe të sëmurëve.

24 Janar, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring