Sirano Dë Berzhërak

Dhjetor 1897, Paris. Edmond Rostand s’ka mbushur ende 30 vjec, por ka dy fëmijë dhe shumë shqetësime. Ai ka dy vite që nuk shkruan asgjë dhe të gjithë janë mosbesues kur ai nis të shkruajë komedinë me titull “Sirano Dë Berzhërak”.

31 Janar, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring