Misioni me pizhame

Klensi dhe Kevini, vëlla e motër, do të bëhen pjesë e një aventure të jashtëzakonshme për shpëtimin e mamasë së tyre, që, me sa duket, ka qenë një hajdute gjërash të shtrenjta në të shkuarën dhe për të shpëtuar nga vdekja, u përfshi në programin për mbrojtjen e dëshmitarëve.

15 Janar, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring