Alienët e lashtësisë

Gjatë epokës moderne të vëzhgimit të UFO-ve, lindi një teori sipas të cilës, Alienët e kanë vizituar Tokën në lashtësi dhe u konsideruan si zota. Por nëse kjo është e vërtetë, a duhet të kishte prova për këtë? Mbase ka. Gjithçka që duhet të bëjmë është të hapim sytë dhe imagjinatën tonë. Mbase provat janë rreth nesh.

Çdo të martë, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring