Sonic Zanafilla

Pasi zbulon një iriq të vogël e të shpejtë dhe ngjyre blu, një oficer policie në një qytet të vogël duhet ta ndihmojë atë që të mundë gjeniun e lig dhe djallezor që kërkon të eksperimentojë mbi iriqin.

17 Janar, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring