Ivani Madhështor

Një gorillë e quajtur Ivan përpiqet të kujtojë të shkuarën me ndihmën e një elefanti të vogël të quajtur Rubi. Ata përpiqen të arratisen nga cirku dhe të gjejnë lirinë në pyll. Me ndihmën e të gjithë komunitetit, secili prej tyre do të gjejë lumturinë.

24 Janar, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring