Stand Up Albania

Një Format Televiziv për grupmoshat 7 - 22 vjeç, të cilët konkurrojnë në Public Speech, Stand Up Comedy dhe Performance. Krijuar nga Leonard Bombaj dhe Keti Dashi. Një platformë për talente me zëra dhe dialekte të ndryshme, qofshin këta nga Jugu, Veriu, Kosova apo Diaspora. Finalja e madhe do të mbahet në Amfiteatrin e Liqenit Tiranë. Garë! Show! Çmime!

Çdo të enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring